Ta med familien til Sveriges største badeland og luksuscamping i Örebro!

I Örebro, mellom Stockholm og Oslo, ligger campingplassen Gustavsvik og badelandet Lost City, som er skreddersydd for en vellykket familieferie. Pakk bilen og barna, og opplev noe av det morsomste Sverige har å by på.

Gustavsvik Camping: perfekt for en gøyal familieferie

Vakkert beliggende rett sør for Örebro sentrum, ligger Gustavsvik, en femstjerners campingplass med opplevelsesbadet, Lost City, som nærmeste nabo. Her finnes alt fra golf og minigolf, racket-sport, fiske og lekeplass til svingende kvelds-moro med livemusikk og god mat.

I de nye hyttene bor fem personer flott og komfortabelt med hotellstandard. Campingen har 675 store og fine tomter, de fleste er utstyrt med elektrisitet og kabel-TV. Du kan også koble deg opp til gratis Wi-Fi på hele campingområdet. I den nyrenoverte «Gallerian» finnes en helt ny restaurant med kveldsunderholdning og uteservering, pizzeria, fastfood, matbutikk, suvenirbutikk, arkadespill, isbar og kiosk med mer. Rett ved «Gallerian» finnes også en av landets største lekeplasser.  

På området ligger det også tre eksklusive servicebygninger med tilgang til dusj og toalett samt eget stellerom for barn. Her har du muligheten til å lage mat og vaske klær, i tillegg til at barna kan underholdes på leke- og TV-rommet.  

Gustavsviks 18-hulls golfbane ligger rett ved siden av campingen, og 15 minutters bilreise unna finnes enda en 18-hulls golfbane. Du spiller til redusert pris på begge banene når du bor på Gustavsvik.  

Et Örebroslott i miniatyr tar deg imot på Gustavsvik. Foto: Gustavsvik Resorts AB
Minigolf er alltid en klassiker! Foto: Gustavsvik Resorts AB

Lost City: badelandet for deg som liker jungeleventyr

Et sted dypt inne i den tette jungelen, blant fossefall, bølger og ville stryk, finnes den forsvunne byen, og her er det store eventyret alltid i nærheten. Utforsk de mystiske ruinene og kast deg ut i Sveriges heftigste vannsklier: Jungle Escape, River Run, og den over 200 meter lange Treasure Hunter! Jungle Escape har dessuten to filer slik at du kan konkurrere om hvem som kjører raskest.  

I Lost City kan du også svømme blant bølgene i det store bassenget med bølgemaskin, eller utfordre dine venner i klatreveggen. Er du av den roligere typen kan du nyte en stille stund i noen av de varme boblebassengene, for så å la deg friste av alle de deilige rettene på den asiatiske restaurantens store buffé. For de minste barna finnes det også et nytt bade-lekeland med morsomme minisklier og varme, herlige basseng.  

I forbindelse med badet er det også laget en elegant relax-avdeling med ovn- og tørrbadstue, boblebad, massasjeavdeling og lounge med bar og restaurant. På Gustavsvik finner du i tillegg et helt nytt treningssenter med et 50 meters basseng, og dessuten et utendørsområde med basseng og vannsklier.  

I Lost City er det lagt opp for kappskliing. Foto: Gustavsvik Resorts AB
Finner du frem i jungelen i Lost City? Foto: Gustavsvik Resorts AB

ÖREBRO REISEGUIDE

Kulinariske Örebro: 10 velsmakende matopplevelser

Med skogen og innsjøen Hjälmare tett innpå, er Örebro et sted som kan tilby besøkende ferske råvarer, velkomponerte retter og mange sjarmerende spisesteder. Her har du 10 anbefalte restauranter i Sveriges sjette største by.   1. Smaksopplevelser over gode...

48 timer i Örebro

Hvorfor ikke legge neste helgetur til en mer ukjent svensk by? Utforsk den lille storbyen, Örebro, med pulserende natteliv, et 700 år gammelt slott og muligens verdens beste pizza. Og det beste er at du enkelt kan nå byen med både buss, tog eller bil fra Østlandet!...

Sjarmerende og elegante bosteder i Örebro

Örebro kan tilby overnatting i alle prisklasser og varianter, alt fra fasjonable rom i en gammel borg og familiedrevne B&B, til boutique-hoteller og luksus-camping med badeland. Unn deg et hotell i Örebro med det lille ekstra Clarion Collection Hotel Borgen –...

Familiemoro i Örebro

Örebro er byen som passer perfekt for familieferie – enten dere foretrekker å tilbringe dagen på Sveriges største badeland, dra på spøkelsesvandring på slottet eller utforske Nord-Europas største lekeland. Bli med på oppdagelsesferd i den svenske storbyen! En fire...

Sommertips

5-stjerners camping i Sverige

5-stjerners camping i Sverige

Er du ute etter en campingferie med det lille ekstra? Da er femstjerners camping noe for deg! Sverige kan skilte med 14 campingplasser med fem stjerner. Luksuscampingene i Sverige har fasiliteter...

Halmstad

Halmstad

Koselige brosteinsgater, en bynær bøkeskog, milevis med sykkelstier, myke sandstrender og feststemning i solnedgangen – Halmstad har oppskriften på en vellykket sommerferie.   Halmstad er...

Dra på sykkelferie i Sverige

Dra på sykkelferie i Sverige

Opplev Sverige fra sykkelsetet! Sykkelferie er en miljøvennlig, spennende og aktiv måte å se et land på, enten du foretrekker dagsturer eller lengre turer, de enkle eller mer luksuriøse feriene.