Ta med familien til Sveriges største badeland og luksuscamping i Örebro!

I Örebro, mellom Stockholm og Oslo, ligger campingplassen Gustavsvik og badelandet Lost City, som er skreddersydd for en vellykket familieferie. Pakk bilen og barna, og opplev noe av det morsomste Sverige har å by på.

Gustavsvik Camping: perfekt for en gøyal familieferie

Vakkert beliggende rett sør for Örebro sentrum, ligger Gustavsvik, en femstjerners campingplass med opplevelsesbadet, Lost City, som nærmeste nabo. Her finnes alt fra golf og minigolf, racket-sport, fiske og lekeplass til svingende kvelds-moro med livemusikk og god mat.

I de nye hyttene bor fem personer flott og komfortabelt med hotellstandard. Campingen har 675 store og fine tomter, de fleste er utstyrt med elektrisitet og kabel-TV. Du kan også koble deg opp til gratis Wi-Fi på hele campingområdet. I den nyrenoverte «Gallerian» finnes en helt ny restaurant med kveldsunderholdning og uteservering, pizzeria, fastfood, matbutikk, suvenirbutikk, arkadespill, isbar og kiosk med mer. Rett ved «Gallerian» finnes også en av landets største lekeplasser.  

På området ligger det også tre eksklusive servicebygninger med tilgang til dusj og toalett samt eget stellerom for barn. Her har du muligheten til å lage mat og vaske klær, i tillegg til at barna kan underholdes på leke- og TV-rommet.  

Gustavsviks 18-hulls golfbane ligger rett ved siden av campingen, og 15 minutters bilreise unna finnes enda en 18-hulls golfbane. Du spiller til redusert pris på begge banene når du bor på Gustavsvik.  

Et Örebroslott i miniatyr tar deg imot på Gustavsvik. Foto: Gustavsvik Resorts AB
Minigolf er alltid en klassiker! Foto: Gustavsvik Resorts AB

Lost City: badelandet for deg som liker jungeleventyr

Et sted dypt inne i den tette jungelen, blant fossefall, bølger og ville stryk, finnes den forsvunne byen, og her er det store eventyret alltid i nærheten. Utforsk de mystiske ruinene og kast deg ut i Sveriges heftigste vannsklier: Jungle Escape, River Run, og den over 200 meter lange Treasure Hunter! Jungle Escape har dessuten to filer slik at du kan konkurrere om hvem som kjører raskest.  

I Lost City kan du også svømme blant bølgene i det store bassenget med bølgemaskin, eller utfordre dine venner i klatreveggen. Er du av den roligere typen kan du nyte en stille stund i noen av de varme boblebassengene, for så å la deg friste av alle de deilige rettene på den asiatiske restaurantens store buffé. For de minste barna finnes det også et nytt bade-lekeland med morsomme minisklier og varme, herlige basseng.  

I forbindelse med badet er det også laget en elegant relax-avdeling med ovn- og tørrbadstue, boblebad, massasjeavdeling og lounge med bar og restaurant. På Gustavsvik finner du i tillegg et helt nytt treningssenter med et 50 meters basseng, og dessuten et utendørsområde med basseng og vannsklier.  

I Lost City er det lagt opp for kappskliing. Foto: Gustavsvik Resorts AB
Finner du frem i jungelen i Lost City? Foto: Gustavsvik Resorts AB

ÖREBRO REISEGUIDE

Kulinariske Örebro: 10 velsmakende matopplevelser

Med skogen og innsjøen Hjälmare tett innpå, er Örebro et sted som kan tilby besøkende ferske råvarer, velkomponerte retter og mange sjarmerende spisesteder. Her har du 10 anbefalte restauranter i Sveriges sjette største by.   1. Smaksopplevelser over gode...

Sjarmerende og elegante bosteder i Örebro

Örebro kan tilby overnatting i alle prisklasser og varianter, alt fra fasjonable rom i en gammel borg og familiedrevne B&B, til boutique-hoteller og luksus-camping med badeland. Unn deg et hotell i Örebro med det lille ekstra Clarion Collection Hotel Borgen –...

16 Høstaktiviteter for hele familien i Sverige

Rett over grensen er det duket for høstmoro i familieparker, slott, gruver og badeland med alt fra skumle Halloween-temaer til koselige bokeventyr og tropisk stemning!  Her er 16 morsomme ting å finne på i høstferien. Svenskene har skolefri et par uker etter Norge, noe som betyr god plass og minimalt med kø. Her får du tipsene som gjør planleggingen litt enklere!  

48 timer i Örebro

Hvorfor ikke legge neste helgetur til en mer ukjent svensk by? Utforsk den lille storbyen, Örebro, med pulserende natteliv, et 700 år gammelt slott og muligens verdens beste pizza. Og det beste er at du enkelt kan nå byen med både buss, tog eller bil fra Østlandet!...

Høsttips

Nytt matsentrum i Halland

Nytt matsentrum i Halland

Halland er blitt en region som har markert seg på matkartet. De har egen guide i White guide, to Michelin-restauranter og tidligere i år ble de også inkludert på matnettstedet Eaters.com sin anerkjente liste “Where to eat 2023”

Velvære på Sveriges riviera

Velvære på Sveriges riviera

I kystregionen Halland har fokuset på helse, velvære og sunn mat eksistert lenge. Kalde bad, ferske råvarer, nærhet til naturen og velgjørende behandlinger har en lang tradisjon i Halland, og her lever befolkningen lengst i hele Sverige. Bli med på en velværereise til Sveriges riviera.  

Tre dagers rundreise i Västra Värmland

Tre dagers rundreise i Västra Värmland

Området Västra Värmland ligger rett over grensen og her finner du kommunene Årjäng, Arvika og Säffle, og et bredt utvalg av kulturtilbud, vakker natur, bra spisesteds og hyggelige overnattinger. En...