Camping ved badeland i Sverige

Leksand Sommarland og Leksand Strand Camping & Resort 

Leksand Sommarland, et eldorado for barnefamilier på sommeren. Her venter familiens villeste vanneventyr. I det store tempererte vannlandet finner du basseng-landskap med vannsklier og fritt fall med mer. Aktiviteter som får det til å kile ekstra i magen er berg- og dalbanen Drop’n’Twist, den 310 meter lange zip-linen og gocart. 

Vegg i vegg med Leksand Sommarland, ved sjøen Siljans sørlige strand, ligger den 4-stjerners campingplassen Leksand Strand Camping & Resort. Med naturskjønn beliggenhet i skråningen ned mot Siljan tilbyr anlegget blant annet hytter, camping, butikk, badestrand, eventyrgolf, utendørs basseng med vannsklier, restaurant og lekeplasser. Det finnes 500 fine campingtomter, samtlige bare et steinkast fra de ulike fasilitetene

Böda Sand badeland og Beach Resort   

Böda Sand Beach Resort på Öland har 5 stjerner og et badeland med 25 meters basseng, vannsklier, barnebasseng og babybasseng. Beliggende ved Sveriges lengste sandstrand er dette en magisk plass! Her finner dere to mil med finkornet hvit og myk sand, vannsport, strandvolleyball og beach club med restaurant og after beach. Stranden og campingplassen er som et eldorado å regne for barnefamilier, med underholdning, barneaktiviterer, minidisco, butikker, morgenyoga, bakeri og minigolf. 

Lost City og Gustavsvik Camping    

I badelandet Lost City kan du dra på jungeleventyr i vannet! Utforsk de mystiske ruinene og kast deg ut i Sveriges heftigste vannsklier: Jungle Escape, River Run, og den over 200 meter lange Treasure Hunter. I Lost City kan du også svømme blant bølgene i det store bassenget med bølgemaskin, eller utfordre dine venner i klatreveggen. Er du av den roligere typen kan du nyte en stille stund i noen av de varme boblebassengen. Gustavsvik Camping ligger i tilknytning til badelandet og er Örebros fem-stjerners campingplass. På campingplassen finnes det 675 campingtomter, tre velutstyrte servicebygninger, campinghytter og et stort utvalg av aktiviteter – alt kun en kort spasertur fra byen.    

Medley Vattenpalats Kaskad og Tingsryd Resort 

I badelandet Medley Vattenpalatset Kaskad kan du kjøre vannsklie, prøve virvelkanal, vannkanoner, oppdage grotter og fossefall, eller slappe av i boblebadet. I gangavstand til badelandet ligger Tingsryd Resort hvor du finner campingtomter med sjøutsikt og koselige hytter og villavogner. 

Pite Havsbad og badeland 

Pite Havsbad tilbyr gjestene 5-stjerners luksuscamping og badeland i en og samme pakke. I badelandet kan du konkurrere med en venn i den 81 lange vannsklien, snurre rundt i Space-bowl eller dusje i fossen, her blir det alt annet enn kjedelig! For mer avslappende stemning, prøv boblebadet, opplevelsesdusjene eller badstuen. Du finner badelandet og campingen i i Norrbotten, rett ved stranden og Bottenvikens tempererte badevann. Campingplassen har 856 campingtomter, 6 servicehus og 11 restauranter, i tillegg til basseng, kveldsunderholdning, butikk, beachvolleyball-bane, minigolf, lekepark, skybar og gocart – bare for å nevne noe.  

Borgholms Badhus og Kapelludden Camping & Stugor

I Borghols Badhus er det alltid 28 grader i vannet og mye moro å finne på i vannet. Det 25 meter lange bassenget er godt egnet for de som ønsker å ta noen tak, mens skliene byr på fart og moro. Det finnes også et lite plaskebasseng som holder 34 grader for de alle minste barna. Vegg i vegg finner du campingplassen Kapelludden Camping & Stugor, som også ligger like ved vannkanten og med gangavstand til Borgholm.

10 høydepunkter i Halland

Det er mange gode grunner til å reise til Sveriges riviera, Halland! Enten du er på jakt etter spesielle matopplevelser, varierte kystaktiviteter, familievennlig strandliv, luksuriøse spaopphold eller kulturelle severdigheter, har Halland på Sveriges vakre vestkyst...

Her finner du spa og velvære i Sverige

I Sverige tar de spa på alvor! Rundt om i landet finner du prisbelønnede spa i ulike varianter, og med forskjellige beliggenheter og fasiliteter. Mange av Sveriges beste spaanlegg ligger nedover vestkysten i sør-Sverige, og er derfor kort vei fra norskegrensen. Her...

Sveriges beste strender

Sveriges 1160 mil lange kyst byr på noen fantastiske strender – alt fra myke sandstrender med bølgende sanddyner i sør, til eksotisk sydensteming i Østersjøen. Du trenger ikke reise langt for å finne vakre strandperler i Sverige! Her er vår reisetips til de aller...

Familieferie i Sverige

Sverige er reisemålet som passer perfekt for ferie med barn. Ferielandet ungene elsker ligger ikke lenger unna enn en liten kjøretur, og det er enkelt og trygt å reise med familien på ferie over grensen.

Sommertips

10 sjarmerende byer i Sverige

10 sjarmerende byer i Sverige

Oppdag en ukjent by i Sverige! Her lister vi noen av Sveriges mest sjarmerende byer, perfekt for en minneverdig getaway hos «Söta bror»

Kulturopplevelser i Örebro

Kulturopplevelser i Örebro

Örebro bugner av kulturelle tilbud og aktiviteter som er vel verdt et besøk. Du kan blant annet oppleve spøkelsesvandringer for voksne, konserter med kjente artister, og smakfulle matfestivaler.