Om oss bak Opplev Sverige

Opplev alt det vakre Sverige har å by på!

Gjenkjennelig og komfortabelt, men på samme tid lekent og annerledes. Sverige er et land vi alle har et forhold til, og som har toppet listen over nordmenns feriemål i mange år. Og med god grunn! Vårt nærmeste ferieland vet å både innfri og overraske!

Her på Opplev Sverige kan du finne inspirasjon til både gamle og nye reisemål i Sverige, praktisk informasjon før reisen og ny lærdom om svensk kultur og historie. For selv om vi nordmenn føler at vi kjenner Sverige, finnes det fortsatt mange kriker og kroker vi ikke har utforsket. 

Vi ønsker å vise deg nye perler, oppdatere deg på nyheter og trender, vise deg alternativer til de stedene du allerede har besøkt og øke kunnskapen din om Sverige.

Vi som driver Opplev Sverige har alle bakgrunn fra Visit Swedens norske kontor, og har både bodd, roadtrippet, feriert, reist på presseturer og researchet Sverige i mange år. I tillegg har vi et nært samarbeid med Sveriges besøksnæring, som har spesialkunnskap om hver enkelt region og område. 

Sammen KAN VI Sverige, og deler gjerne kunnskapen vår med deg! 

Gå til forsiden av Opplev Sverige

Du finner oss også her:

Hvem skaper innholdet?

Foto: Ingeborg Lindseth

Hanne Marit Tobiassen

Innholdsprodusent

Helt siden Ronja Røverdatter og Pippi rulla over TVen har Hanne Marit vært en Sverige-fan. Oppvokst i Sandefjord, med lett tilgang til Strømstadferga, har det blitt mange Sverigeturer gjennom oppveksten, med sykkelturer til Koster som en favoritt.

I voksen alder har turene gått til nye og ukjente deler av landet. Årlig har hun reist på 5-6 turer til Sverige, hvor hun har fått sett utrolig mange flotte plasser. Spesielt glad har Hanne Marit blitt i kystområdet rundt Halland og øya Gotland, som begge tilbyr reiseopplevelser som vi ikke finner her hjemme i Norge.

Med en bakgrunn som reiseblogger for Sekk og Sandaler, er hun alltid på leting etter de unike stedene, de interessante menneskene og plassene utenfor allfarvei. I Sverige opplever hun alltid å bli mottatt med gjestfrihet fra de lokale, ofte med varme kanelboller.

Noe av det Hanne Marit liker aller best er å dra på biltur, slik at hun kan stoppe på alle de søte kafeene og loppisene underveis.

Sveriges besøksnæring

Ekspertkilde

Innholdet lager vi tett samarbeid med flere av Sveriges regioner, for å sikre best mulig innhold og mest mulig pålitelig informasjon. På den måten kan Opplev Sverige ha oppdaterte reistips til både kjente og mindre kjente deler av Sverige.

Våre kundeløfter

1.

VI KAN SVERIGE – vi gir deg oppdatert og relevant innhold i samarbeid med Sveriges besøksnæring

2.

Vi INSPIRERER TIL REISEOPPLEVELSER til kjente og ukjente deler av Sverige

3.

Vi er en AVGJØRENDE KOMPONENT i den norske kundereisen.